WORKSHOP SCHILDEREN MET GEMENGDE TECHNIEKEN

We schilderen in een inspirerende werkruimte waar je op een ontspannen
manier je eigen gevoelens en ideeën kunt omzetten in schitterende kleuren. Er wordt gewerkt met acrylverf op doek of papier en gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals oil-bars, inkt, pastel, modelleerpasta, gel-medium, zand, stukjes papier, stof etc.

We leren hier op een speelse manier mee omgaan en ons gevoel te ontwikkelen voor compositie en kleurgebruik. Het creëren van je eigen werkelijkheid en beleving, dat gevoel omzetten in lijnen, vlakken, ritme en balans. Door deze zuivere manier van werken ontstaat er ruimte voor een spannend creatief proces waarvan de uitkomst verrassend zal zijn.

Zowel voor beginners als gevorderden is er voldoende individuele aandacht en begeleiding om een ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen. Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.

WAAR? In mijn atelier aan de Hornweg 196d (Bedrijventerrein Siem Kooy)
1432GS Aalsmeer

Op zaterdag (1 x in de 14 dagen) van 11.00-14.00 uur

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sunnyart.eu of even bellen 06 54 68 25 51.

VERJAARDAG, VRIJGEZELLENFEESTJE, FAMILIE OF VRIENDEN UITJE?

Ontdek hoe leuk en inspirerend het kan zijn om een bijzondere dag creatief te beleven! Ervaar de uitdaging om samen een groot doek te beschilderen of juist elk een klein doekje. Het onderwerp mag jezelf of samen bepalen, wil je in het atelier aan de slag of op locatie, binnen of buiten.

Kom met een voorstel en samen overleggen we hoe we deze bijzondere dag zo kunnen invullen dat het een leuke herinnering is voor later. Na afloop kan de dag worden afgerond met een hapje of een drankje.

Voor meer informatie: info@sunnyart.eu.

WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Leer uw collega’s, medewerkers of relaties beter kennen of beter waarderen tijdens een ontspannen middag of avond, door samen een groepsschilderij te maken b.v. als onderdeel van een gezamenlijk projekt. Op een inspirerende plek, een atelier of uw eigen bedrijf dat omgetoverd kan worden tot een waar atelier met alles er op en er aan. Kwasten, verf, rollers en de uitdaging kan beginnen.

Thema en tijd worden door uzelf bepaald, op wensen kan worden ingespeeld. Met een hapje en een drankje of catering na afloop en het resultaat van een positieve groepsdynamiek die een blijvende herinnering voor velen zal zijn.

Sunny geeft sinds 1995 workshops voor groepen en bedrijven o.a. ABN-AMRO, Bank Mees & Pierson, AKZO, Nokia, DHL, KLM, ICT-Randstad,
Gemeente Amstelveen, Schiphol Airport e.v.a.

Voor meer informatie: info@sunnyart.eu.